Italiaanse olijfolie voor Chefs, Horeca en Gastronomie
Als professional weet je dat de keuze van ingrediënten cruciaal is voor het creëren van hoogwaardige gerechten die je klanten verrassen. Olijfolie is een van de meest veelzijdige en waardevolle ingrediënten in elke keuken. Het biedt niet alleen een rijke, authentieke smaak, maar ook tal van gezondheidsvoordelen die je menu naar een hoger niveau tillen.
Bij Olicious vind je een zorgvuldig geselecteerd assortiment olijfoliën, geschikt voor verschillende culinaire toepassingen – van verfijnde vinaigrettes tot het perfect afwerken van gerechten. Kies voor kwaliteit en consistentie om je gerechten te laten opvallen.
Italiaanse extra vergine olijfolie voor jouw zaak
Bij Olicious hebben we alle olijfolie voor jouw restaurant voor:
- Algemeen gebruik in de keuken
- Ingrediënt voor je gerechten, van zacht tot uitgesproken
- Serveren bij brood aan tafel
De beste olijfolie om aan tafel te serveren
Verras je gasten en schenk een geweldige olijfolie uit aan tafel bij brood of als onderdeel van je gerecht
✅ Mooie fles, heerlijke smaak
✅ Kort en duidelijk verhaal
✅ Interactie met je gasten
Private label
De naam van jouw zaak op de fles. Dat doen we ook. Zodat jouw gasten iets exclusiefs geserveerd krijgen, of zelfs kunnen kopen voor thuis.
✅ Unieke beleving
✅ Met of zonder doos
✅ Topkwaliteit die verbonden is aan jouw reputatie
Sommelier's choice
Van opgeleide Olijfolie Sommelier naar jouw sommelier, gastvrouw of gastheer. In 2 uur tijd trainen we jouw personeel zodat ze olijfolie op een unieke manier aan je gasten kunnen presenteren. Olijfolie Sommelier Mark Lemmens is:
✅ Opgeleid in Italië en New York
✅ Olijfolie proever en panellid bij het Olijfolie Instituut
Persoonlijke benadering
Met onderscheidend smaken zorg je ervoor dat je klanten steeds weer voor jou kiezen. Daar sta je als chef persoonlijk garant voor. Olicious biedt je daarbij een uniek assortiment voor een smaakbeleving die opvalt bij je klanten. Of het nu in een gerecht is, of geserveerd bij een lekker stukje brood. Elke olijfboer kennen we persoonlijk en we hebben steeds contact gedurende het jaar. Hun verhaal geven we samen door naar jouw gasten.
Je bent zeker van kwaliteit. Als Olijfolie Sommelier, opgeleid in New York, weet Mark met passie en kennis de juiste selectie te maken.
Die kennis en passie combineren we met de meest persoonlijke service. Of je nu groot bent of net begint. We nemen je mee in het verhaal van goede olijfolie. Laten je proeven en testen. Luisteren en adviseren.
Locatie
Laan van KVL 66
5061 PE Oisterwijk