GEROOKTE OLIJFOLIE
✔️ Gemaakt door meesterrokers in Puglia
✔️ Koudgerookt op beukenhout
✔️ Geweldige smaakbeleving
Olijfolie gerookt op ecologisch beukenhout
Het geheim: de beste extravergine olijfolie van de Peranzana olijf uit Puglia en een meesterlijk rookproces
✔️ Cadeautip! Musthave voor in de keuken
✔️ Koudgerookt bij maximaal 35 graden Celsius
✔️ Subtiele smaak van appel, amandel en karamel
✔️ Heerlijk bij risotto, pasta, pizza, carpaccio, basis voor (bbq) sauzen en dressings
Hoe wordt gerookte olijfolie gemaakt?
Meesterrokers
De Familie Guglielmi produceert in Puglia al 3 generaties lang olijfolie van hoge kwaliteit. Geïnspireerd door de bereidingen van topchefs zijn ze er met de hulp van meesterrokers in geslaagd de subtiele rooksmaak van beukenhout te vangen in een extra vergine olijfolie. Wist je dat olijfolie een fantastische smaakvanger is?
Authentiek proces
Het proces is authentiek en vindt plaats in een rookkamer met een constante temperatuur van 15 graden Celsius. De temperatuur van de olijfolie wordt laag gehouden tijdens het olijfolie roken. Daardoor blijft ook het karakter van de Peranzana olijfolie behouden. Hierdoor ontstaat een geweldige smaakbeleving die je gerechten werkelijk naar een hoger niveau tilt. Er wordt geen rookaroma toegevoegd, dus de olijfolie is en blijft 100% natuurlijk.
Bijzonderheden gerookte olijfolie van Guglielmi
Voeg de gerookte olijfolie na bereiding toe aan je gerechten. Daardoor profiteer je optimaal van de smaak. De olijfolie zit in een donkere fles om hem tegen invloed van licht te beschermen. Daardoor blijft hij langer goed. Daarnaast zorgt het gebruik van een hoge kwaliteit extra vergine olijfolie van Peranzana olijven ervoor dat de gerookte olijfolie lang zijn versheid behoudt. De speciale dop zorgt voor een luchtdichte afsluiting en gemakkelijke dosering.
Gerookte olijfolie kopen bij Olicious betekent óók:
- Een overzichtelijke website
- Italiaanse olijfolie thuisbezorgd
- Proeverijen
- Persoonlijk advies